Iphone 6s er pengene værd

iPhone 6s – man får meget for pengene.

Langt de fleste mennesker kan godt lide at have noget af det nyeste, i hvert fald inden for teknologiens verden. Derfor er Iphone 6s et godt bud på hvilken telefon man kunne anskaffe sig. Det er dog ikke alle der vil ofre mange penge på nye telefoner, men hvis man lægger vægt på hvad telefoner kan nu om dage, så giver prisen også mere mening. En iPhone 6s svinger meget i pris alt efter hvor man vælger at købe den henne.

Normalt vil prisen være på omkring 5.400,- men nogle steder er den lidt højere, og andre steder er den lidt lavere. Det handler simpelthent bare om, at vælge det ”rigtige” sted at købe sin telefon. En Iphone 6s kan ufattelig mange ting, og har fået en masse nye funktioner som de ældre modeller ikke har. En ting man skal vælge med omhu er hvor meget plads du vil have der skal være på din iphone 6s.
Der er flere forskellige muligheder når det kommer til plads, men mange vælger en iphone 6s med 16 GB. Grunden til dette valg, er fordi det for det første vil koste ekstra jo mere plads man vil have, men også fordi mange mennesker faktisk ikke bruger så meget plads på deres telefoner.

Derfor er Iphone 6s 16 GB er et fornuftigt køb.

16 GB er en god pladsmængde, og er nok til, at man har rigeligt med billeder og apps. For nogen kan det også virke som et spild af både penge og plads, hvis man har mere end 16 GB og ikke bruger det meste af pladsen, så giver det ingen mening at betale dét ekstra. 16 GB er et godt alternativ, da der stadig er god plads, men ikke for meget. Engang imellem kan man godt komme ud for, at man skal slette nogle ting eller overfører til sin computer, for at der er nok plads til nye ting, men det er heller ikke noget stort problem. Hellere at man engang imellem lige skal overføre nogle ting til sin computer, end at man har betalt ekstra for plads man slet ikke bruger.

non-iphone

Når man vælger at købe en Iphone 6s, kan man nogle steder også købe den til blot 1 kr, men derefter betaler man så af over flere måneder. Det er en smart måde, hvis man ikke lige ligger inde med 5.400 kr.
Det er en meget brugt metode, at man så vælger at betale sin telefon af over 24 måneder, og så betaler måske 400 kroner om måneden. Det gør det mere overskueligt, og så bruger man ikke 5400 på én måned, og måske ikke har råd til noget som helst andet. En Iphone 6s’ pris er ikke vanvittig dyr, når man vælger at splitte det op over flere måneder. Man kan oftest finde gode tilbud, hvor både telefonen og abonnement hænger sammen, så prisen ikke bliver alt for dyr.
I nogle forretninger kan prisen også afhænge af, hvilken farve du vil have din iphone 6s er. Det er nemlig sådan, at der nogen steder bliver solgt hurtigere ud af bestemte farver fx lyserød.
Hvis man dog alligevel gerne vil have den lyserøde, kan man ende med at skulle betale en anelse mere, da det kan være de skal have den hjemsendt, eller at telefonen er svær at skaffe. Men i sidste ende så er en Iphone 6s prisen værd, og prisen er heller ikke fuldstændig ekstrem.

Kigger man på funktionerne og på designet så vil jeg vove at påstå, at man ikke vil fortryde hvis man bruger de 5400,- på den nye iphone 6s 16 GB.